Overzicht

75,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
Artikelnummer: MA00543SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Overzicht – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Overzicht” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en verfijnde kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen worden vervaardigd uit een tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Uniek vakmanschap en hoogwaardige materialen

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en ontwikkeld, zonder formele kunstopleiding. Dit heeft geresulteerd in een reeks indrukwekkende sculpturen die zowel groot als klein zijn en getuigen van zijn grote vakmanschap.

Elegantie en veelzijdigheid

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan. Ze zijn vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat ze een tijdloze en klassieke uitstraling geeft. De verschillende thema’s maken deze sculpturen perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings.

Ideaal als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een zakelijke blijk van waardering, de sculpturen van deze kunstenaar zullen altijd in de smaak vallen.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op.