Overwinning

67,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00455SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Overwinning – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek kunstwerk voor elke gelegenheid

Het kunstsculptuur “Overwinning” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren is een prachtig en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. Dit bijzondere beeld is vervaardigd uit een tinlegering met brons en staat stevig op een marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Vakmanschap en elegantie

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn hele leven gewijd heeft aan het maken van kunst. Zijn beelden zijn een toonbeeld van vakmanschap en elegantie, vol met gedetailleerde afwerkingen die een breed publiek aanspreken. Ondanks dat hij geen formele kunstopleiding heeft gevolgd, heeft Ger zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Veelzijdigheid in thema’s en toepassingen

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder “Overwinning”, zijn gemaakt van een tinlegering die vervolgens verbronsd is. Deze beelden zijn perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij hun veelzijdige thema’s en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Een geschenk dat indruk maakt

Met “Overwinning” haalt u niet alleen een kunstwerk in huis, maar ook een stukje vakmanschap dat jarenlang bewondering zal oogsten. Of u het nu cadeau doet of zelf houdt, dit beeld zal zeker indruk maken.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Maak uw interieur compleet met het kunstsculptuur “Overwinning” van Ger van Tankeren en geniet van de tijdloze schoonheid die dit kunstwerk te bieden heeft.