Ouverture

106,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00460SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ouverture: een prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en origineel cadeau

Ontdek het adembenemende kunstsculptuur “Ouverture” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een ideaal en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Hoogwaardige materialen

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun elegante uitstraling.

Inclusief titel en biografie

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een educatieve ervaring.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijk heeft verfijnd. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. De beelden van Van Tankeren zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Veelzijdige thema’s

De sculpturen van Ger van Tankeren omvatten diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.