Our Natural Environment

296,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 40 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00414SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Our Natural Environment – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Our Natural Environment van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen laag. Veel van deze kunstwerken zijn gemonteerd op een elegante marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse en duurzaamheid toevoegt aan ieder stuk.

Inclusief titel en biografie

Ieder sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een korte biografie van de kunstenaar te vinden zijn. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een informatief en inspirerend geschenk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vakmanschap door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een ongekende aandacht voor detail. Van Tankeren’s werken variëren in thema en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of specifieke wensen.

Verken de wereld van Ger van Tankeren en breng een vleugje elegantie en vakmanschap in uw omgeving met het kunstsculptuur Our Natural Environment.