Opbouwend

73,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 19 cm
Artikelnummer: MA00432SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Opbouwend – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek en elegant kunstwerk

Ontdek “Opbouwend”, een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een schitterend en origineel cadeau dat zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving perfect tot zijn recht komt.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat de sculpturen een extra vleugje klasse geeft. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat de authenticiteit en de artistieke waarde benadrukt.

Een veelzijdig en gewaardeerd geschenk

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn geliefd om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hun veelzijdigheid. Dankzij de gedetailleerde afwerking en het elegante ontwerp spreken deze beelden een breed publiek aan. Ze zijn dan ook zeer geschikt als relatiegeschenk of als aanvulling op uw eigen kunstcollectie.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door continu met kunst bezig te zijn. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werken, groot en klein, getuigen van groot vakmanschap en zijn geliefd bij een breed publiek.

Perfect voor elke omgeving

De beelden van Ger van Tankeren hebben verschillende thema’s, waardoor ze zowel in een huiselijke als in een professionele setting perfect tot hun recht komen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn deze sculpturen zeer gewild als relatiegeschenk.

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.