Opbouwend

234,00

  • Techniek Verbronst
  • Afmeting 38 cm
Artikelnummer: MA00433SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Opbouwend – sculptuur van Ger van Tankeren

Uniek kunstsculptuur als prachtig cadeau

Ontdek het betoverende kunstsculptuur “Opbouwend” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel en betekenisvol cadeau voor elke gelegenheid.

Materialen en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Een groot deel van de sculpturen is bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse en stabiliteit toevoegt aan het kunstwerk.

Inclusief titel en biografie

Bij elk sculptuur wordt een kaartje meegeleverd met daarop de titel “Opbouwend” en een biografie van de kunstenaar. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel pronkstuk, maar ook een stukje geschiedenis en achtergrondinformatie over de maker.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft Ger zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een ongeëvenaard vakmanschap.

Elegantie en detail

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn elegant en rijk aan details, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. De diverse thema’s van zijn werken maken ze perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de combinatie van prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen, zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Ze bieden een unieke en artistieke manier om waardering te tonen.

Neem voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenk gerust contact met ons op.

Bestel “Opbouwend” vandaag nog

Voeg dit prachtige kunstsculptuur toe aan uw collectie of geef het cadeau aan een speciaal iemand. “Opbouwend” van Ger van Tankeren is een kunstwerk dat blijft inspireren en bewonderen.