Op De Goede Samenwerking

61,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00368SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Op de goede samenwerking

kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Op de Goede Samenwerking” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar.

Vakmanschap en elegantie

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken, zonder formele kunstopleiding. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden creëert. Zijn werken zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat ze een tijdloze uitstraling geeft. De diverse thema’s van zijn werken maken ze ideaal voor zowel huiselijke kring als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Neem contact op voor grotere afnames

Overweeg je een grotere afname van dit kunstwerk, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren is een autodidact kunstenaar die zijn hele leven heeft gewijd aan het creëren van kunst. Zijn werken worden gekenmerkt door vakmanschap, elegantie en een oog voor detail. Deze eigenschappen maken zijn sculpturen tot een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.