Om Elkaar Geven

71,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 x 12 x 6 cm
Artikelnummer: MA00570SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Over het kunstwerk “Om Elkaar Geven”

“Om Elkaar Geven” is een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een prachtig en origineel cadeau, geschikt voor zowel persoonlijke als professionele gelegenheden.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra dimensie van luxe en stabiliteit toevoegt.

Bijzonderheden

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het kunstwerk een persoonlijk tintje krijgt en de ontvanger meer te weten komt over de maker.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar van hoog niveau. Ondanks dat hij geen formele kunstopleiding heeft gevolgd, heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld en verfijnd. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden maakt. Zijn werk kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreekt een breed publiek aan.

Thema’s en toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze kunstwerken tevens zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met uw specifieke wensen en vragen.