Mystique

197,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 54 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00446SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mystique – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het betoverende kunstwerk Mystique van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige sculptuur is een en origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, afgewerkt met een bronzen laag. Veel van zijn werken, waaronder Mystique, zijn elegant geplaatst op een stevige marmeren sokkel. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht 1964) is een autodidactisch kunstenaar die zijn vaardigheden volledig zelf heeft ontwikkeld. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn werk varieert van groot tot klein en is geliefd bij een breed publiek.

Unieke kenmerken

De beelden van Ger van Tankeren, zoals Mystique, staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn elegant, gedetailleerd en geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer populair als relatiegeschenk.

Contact en grote afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.