Moving Forward

86,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
Artikelnummer: MA00706SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Moving Forward – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het betoverende kunstsculptuur Moving Forward van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak geplaatst op een elegante marmeren sokkel. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van uitzonderlijk niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld door continu kunst te creëren. Tegenwoordig wordt hij gewaardeerd om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden, groot en klein, stralen elegantie uit en zijn geliefd bij een breed publiek.

Kenmerken van de sculpturen

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Basis: marmeren sokkel
  • Elk beeld voorzien van titel en biografie van de kunstenaar

Perfect voor elke gelegenheid

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen zowel in een huiselijke omgeving als in een professionele setting. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames van Moving Forward voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.