Moederliefde

108,50

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00397SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Moederliefde – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek de schoonheid en emotie van Moederliefde, een prachtig kunstsculptuur gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, en veel van zijn werken zijn elegant geplaatst op een marmeren sokkel.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft Ger zich bewezen als een expert in zijn vak. Zijn beelden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een ongeëvenaard vakmanschap.

Details en thematiek

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder Moederliefde, zijn elegant en rijk aan details. Ze spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. De verschillende thema’s van zijn werken maken ze tot een perfecte aanvulling in elke ruimte en een geliefd relatiegeschenk.

Specificaties

  • Materiaal: Tinlegering met bronzen afwerking
  • Sokkel: Marmer
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Contact en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken.

Voor bestellingen buiten Nederland of België, kunt u contact met ons opnemen.