Moedergeluk

76,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 15 cm
Artikelnummer: MA00544SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mooi kunstsculptuur van Ger van Tankeren. Een prachtig en origineel cadeau! De sculpturen zijn gemaakt van een tin legering met brons en een groot deel van de sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel. Voorzien van kaartje met titel en biografie van de kunstenaar.

Gratis verzending in Nederland (België € 8,95)

Please contact us for orders outside The Netherlands or Belgium.

*bestellingen op dinsdag t/m vrijdag voor 12.00 uur worden in Nederland en België de volgende dag geleverd. Bestellingen op zaterdag worden dinsdag geleverd en bestellingen op zondag en maandag worden woensdag geleverd.

Neem voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenk gerust contact met ons op.

Ger van Tankeren (Maastricht 1964) is een Nederlandse kunstenaar. Zijn beelden kenmerken zich door de uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Ger is een autodidact van de bovenste plank. Deze kunstenaar heeft geen kunstzinnige opleiding gevolgd maar heeft zijn vaardigheden ontwikkelt door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is Ger van Tankeren een zeer gewaardeerd kunstenaar die prachtige beelden maakt groot en klein. Uit alles blijkt het grote vakmanschap van deze kunstenaar. De beelden zijn elegant zitten vol met details en spreken een grote groep mensen aan. Ze zijn gemaakt van een tinlegering waarna ze verbronsd zijn. De beelden hebben verschillende thema’s perfect voor in de huiselijke kring en geschikt voor de professionele sfeer. De beelden zijn door de prijs en de prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk.