Met Elkaar Verbonden Voelen

157,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: 752SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Met elkaar verbonden voelen – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstsculptuur

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Met elkaar verbonden voelen” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, waarna ze zorgvuldig verbronsd worden. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxueuze uitstraling. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een groot vakmanschap. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan.

Geschikt voor elke omgeving

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen zowel in huiselijke kringen als in professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke ontwerpen en betaalbare prijzen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Bent u geïnteresseerd in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.