Met Aandacht Voor Elkaar

34,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 cm
Artikelnummer: MA00335SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Met aandacht voor elkaar – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek en betekenisvol cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Met Aandacht Voor Elkaar” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook een origineel en betekenisvol cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en hoogwaardige afwerking. Veel van zijn werken, waaronder dit beeld, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje elegantie toevoegt.

Inclusief titel en biografie

Bij elk beeld wordt een kaartje meegeleverd met de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar, waardoor u meer te weten komt over de inspiratie en het vakmanschap achter het werk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek. De werken van Ger zijn elegant, gedetailleerd en passen zowel in een huiselijke als professionele omgeving.

Populair als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Ze bieden een perfecte combinatie van kunst en betekenis, ideaal voor zakelijke relaties of bijzondere gelegenheden.

Neem voor grotere afnames of speciale verzoeken gerust contact met ons op.