Mens & Milieu

148,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 28 cm
Artikelnummer: MA00459SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Mens & milieu door Ger van Tankeren

kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Mens & Milieu” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een origineel en betekenisvol cadeau, perfect voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat ze een elegante en duurzame uitstraling geeft. Een groot deel van deze kunstwerken is bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden worden gekenmerkt door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan dankzij hun elegantie en gedetailleerde afwerking.

Toepassingsmogelijkheden

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen buiten Nederland of België? Neem dan contact met ons op.