Marathonloper

61,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 16 cm
Artikelnummer: MA00453SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Marathonloper – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek en indrukwekkend kunstwerk

Het kunstsculptuur “Marathonloper” van Ger van Tankeren is een prachtig en origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt. Dit beeld is gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat het een elegante en duurzame uitstraling geeft. De meeste sculpturen, inclusief dit kunstwerk, zijn bevestigd op een stijlvolle marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

Bijzonder vakmanschap en oog voor detail

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die bekendstaat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zijn werk, waaronder “Marathonloper”, getuigt van groot vakmanschap en oog voor detail. De elegante vormen en de gedetailleerde afwerking maken dit beeld tot een ware blikvanger in zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren, zoals “Marathonloper”, zijn geliefd als relatiegeschenk door hun prachtige ontwerp en betaalbare prijs. De beelden zijn veelzijdig en passen in diverse thema’s, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en doelgroepen. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld, wat het cadeau nog persoonlijker maakt.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in grotere afnames of zoekt u een uniek relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.

Ger van Tankeren is een zeer gewaardeerd kunstenaar die met zijn prachtige beelden een breed publiek aanspreekt. Voeg “Marathonloper” toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van dit unieke kunstwerk.