Manpower

230,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 39 cm
Artikelnummer: MA00448SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Manpower: kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de elegantie van Manpower

Manpower is een prachtig kunstsculptuur van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel cadeau dat indruk maakt. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een marmeren sokkel, wat de elegantie en duurzaamheid van het stuk benadrukt.

Vakmanschap en details

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Zijn beelden zijn bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek. Elk beeld, inclusief Manpower, getuigt van groot vakmanschap en oog voor detail. Deze kunstwerken zijn elegant en spreken een grote groep mensen aan, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Bijzonderheden van het kunstwerk

Manpower is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en luxueuze uitstraling. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat een extra dimensie toevoegt aan de beleving van dit kunstwerk.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de combinatie van prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen zijn de beelden van Ger van Tankeren, zoals Manpower, zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een professionele blijk van waardering, dit kunstwerk zal zeker in de smaak vallen.

Neem voor grotere afnames of speciale verzoeken gerust contact met ons op.