Liefdesgeluk

54,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 13 cm
Artikelnummer: MA00737SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

“`html

Liefdesgeluk – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Fraai en betekenisvol kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Liefdesgeluk” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en zijn voorzien van een bronslaag. Veel van deze kunstwerken zijn elegant bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan elk interieur.

Inclusief titel en biografie

Bij elk kunstsculptuur wordt een kaartje meegeleverd met de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevol verzamelobject.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Een autodidact van formaat

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks dat hij geen formele kunstopleiding heeft gevolgd, heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een expert in zijn vak door zijn leven lang kunst te maken.

Veelzijdige en gedetailleerde beelden

Van Tankeren’s beelden zijn elegant en rijk aan details, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. De verschillende thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings.

Ideaal als relatiegeschenk

Dankzij de betaalbare prijzen en prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames.

Ervaar de schoonheid en vakmanschap van “Liefdesgeluk” en voeg een stukje unieke kunst toe aan uw collectie.
“`