Levensvreugde

120,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 30 cm
Artikelnummer: MA00606SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Levensvreugde – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de schoonheid en vakmanschap van Levensvreugde, een schitterend kunstsculptuur gecreëerd door de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een prachtig en origineel cadeau dat elke ruimte verrijkt met zijn elegante uitstraling en gedetailleerde afwerking.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering en afgewerkt met een bronzen laag, wat zorgt voor een tijdloze en duurzame uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun robuuste en luxe karakter.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het niet alleen een mooi verzamelobject, maar ook een waardevol geschenk dat de ontvanger inzicht geeft in de achtergrond en inspiratie van de kunstenaar.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar van hoog niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld, wat heeft geresulteerd in een indrukwekkende collectie sculpturen. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. De beelden van Van Tankeren zijn zowel geschikt voor huiselijke omgevingen als professionele settings en zijn zeer geliefd als relatiegeschenk dankzij hun aantrekkelijke ontwerpen en betaalbare prijzen.

Perfect cadeau

Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of een stijlvol kunstwerk om uw eigen ruimte te verfraaien, Levensvreugde is de ideale keuze. Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, gerust contact met ons op.