Judo

77,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00256SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Judo – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstwerk van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Judo van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een prachtig en origineel cadeau, ideaal voor zowel persoonlijke als professionele gelegenheden en uiteraard iedere judoka!

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, die vervolgens is verbronsd. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan elk interieur.

Inclusief titel en biografie

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar. Dit maakt het niet alleen een waardevol kunstobject, maar ook een informatief stuk dat de achtergrond van de kunstenaar belicht.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar van de bovenste plank. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail.

Veelzijdige thema’s en toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en vol met details, en spreken een breed publiek aan. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om aan uw specifieke wensen te voldoen.