Joy

33,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00399SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Joy – kunstsculptuur door Ger van Tankeren

Een en prachtig cadeau

Ontdek het betoverende kunstsculptuur “Joy” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid, of het nu voor een dierbare is of als een verfijnd relatiegeschenk.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking. Veel van deze kunstwerken, waaronder “Joy”, zijn bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de elegantie en duurzaamheid van het stuk. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

De kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door voortdurend kunst te creëren. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden variëren in grootte en thema, waardoor ze zowel in huiselijke kring als in professionele omgevingen perfect tot hun recht komen.

Veelzijdig en geliefd

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook betaalbaar, waardoor ze zeer geliefd zijn als relatiegeschenk. De verschillende thema’s en de verfijnde afwerking maken zijn sculpturen geschikt voor een breed publiek. Of je nu op zoek bent naar een kunstwerk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders, “Joy” zal zeker in de smaak vallen.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over het kunstwerk “Joy” of om grotere hoeveelheden te bestellen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen en wensen.

Ontdek de wereld van Ger van Tankeren en voeg een stukje kunst van hoge kwaliteit toe aan je collectie met het sculptuur “Joy”.