Joined Effort

175,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 34 cm
Artikelnummer: MA00676SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Joined Effort door Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Joined Effort” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

vakmanschap

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap. Als autodidact heeft hij zijn kunstvaardigheden ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Dit komt duidelijk naar voren in zijn gedetailleerde en elegante beelden. “Joined Effort” is hier een prachtig voorbeeld van.

Materiaal en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle afwerking. Veel van Van Tankeren’s sculpturen, waaronder “Joined Effort”, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

cadeau

“Joined Effort” is niet alleen een kunstwerk, maar ook een geliefd relatiegeschenk dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het aansprekende ontwerp. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat het cadeau extra maakt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren is een zeer gewaardeerde kunstenaar die zowel grote als kleine beelden maakt. Zijn werk spreekt een breed publiek aan en is geliefd om de gedetailleerde afwerking en de veelzijdige thema’s. Zijn beelden zijn ideaal voor zowel privécollecties als zakelijke omgevingen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u grotere aantallen bestellen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!