Inspired By Music (Trompet)

90,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00393SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Inspired by Music (Trompet) – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Het kunstsculptuur “Inspired by Music (Trompet)” van Ger van Tankeren is een schitterend en origineel kunstwerk dat perfect is als cadeau. Dit beeld is vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking en is grotendeels geplaatst op een marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Kenmerken en materiaal

De sculpturen van Ger van Tankeren staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn elegant vormgegeven, rijk aan details en spreken een breed publiek aan. De beelden zijn gemaakt van een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle afwerking. De marmeren sokkel biedt een solide en elegante basis, waardoor het kunstwerk in elke omgeving tot zijn recht komt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse autodidactische kunstenaar. Ondanks dat hij geen formele kunstopleiding heeft gevolgd, heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen geperfectioneerd. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar die zowel grote als kleine beelden creëert. Zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk kunstwerk dat hij maakt.

Toepassingen en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren bestrijken verschillende thema’s, waardoor ze zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving uitstekend tot hun recht komen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of als u vragen heeft over dit kunstwerk.

Voeg een uniek en inspirerend kunstwerk toe aan uw collectie met “Inspired by Music (Trompet)” van Ger van Tankeren.