Inspired By Music (Trombone)

90,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 24 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00394SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Inspired By Music (Trombone) – Kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstwerk van hoge kwaliteit

Het kunstsculptuur “Inspired By Music (Trombone)” is een creatie van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeldje wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Vakmanschap en elegantie

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd, zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt tegenwoordig zeer gewaardeerd en is herkenbaar aan de elegante vormgeving en gedetailleerde afwerking. De beelden van Van Tankeren spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Veelzijdige thema’s en geliefd als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren beslaan diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in verschillende settings. Vanwege hun betaalbaarheid en prachtige ontwerpen zijn deze kunstwerken zeer geliefd als relatiegeschenk. Het vakmanschap en de aandacht voor detail maken elk beeldje tot een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen met uw bestelling en eventuele vragen te beantwoorden.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van “Inspired By Music (Trombone)” en voeg een stukje unieke kunst toe aan uw collectie!