Inspired By Music (Saxofoon)

90,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 23 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00392SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Inspired By Music (Saxofoon) – een kunstwerk van Ger van Tankeren

kunstsculptuur

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Inspired By Music (Saxofoon)” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is meer dan alleen een decoratief object; het is een kunstwerk dat een verhaal vertelt en emoties oproept. Perfect als een origineel cadeau voor muziekliefhebbers en kunstverzamelaars.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse en stabiliteit toevoegt aan het geheel.

Bijzonderheden

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een informatief en inspirerend cadeau.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zijn beelden zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Van huiselijke interieurs tot professionele omgevingen, de werken van Ger van Tankeren passen perfect in elke setting.

Veelzijdig en geliefd

De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd vanwege hun veelzijdigheid en prachtige ontwerpen. Ze zijn niet alleen ideaal voor persoonlijke decoratie, maar ook zeer geschikt als relatiegeschenk. De verschillende thema’s van zijn werken maken ze perfect voor diverse gelegenheden en doelgroepen.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.