Inspiration (Woman)

89,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
Artikelnummer: MA00494SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Inspiration (Woman) van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Inspiration (Woman)” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit indrukwekkende beeld is een schitterend en origineel cadeau dat zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving perfect tot zijn recht komt.

Materiaal en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Veel van zijn werken, waaronder “Inspiration (Woman)”, zijn bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat de sculpturen extra stabiliteit en een luxe uitstraling geeft.

Unieke details en veelzijdigheid

Ger van Tankeren staat bekend om zijn oog voor detail en vakmanschap. Zijn beelden zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan. De diverse thema’s van zijn kunstwerken maken ze uitermate geschikt voor verschillende settings, van een sfeervolle woonkamer tot een stijlvol kantoor.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft ontwikkeld. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden worden geroemd om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd als relatiegeschenk.

Bijzonder cadeau

Met “Inspiration (Woman)” haalt u niet alleen een kunstwerk van hoge kwaliteit in huis, maar ook een stukje vakmanschap en passie van een Nederlandse kunstenaar. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat het een extra bijzonder cadeau maakt.

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.