Innocent

83,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 30 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00702SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Innocent – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek het adembenemende kunstsculptuur “Innocent” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een perfecte combinatie van vakmanschap en artistieke expressie, en vormt een en waardevol cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

“Innocent” is vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat het kunstwerk een duurzame en luxueuze uitstraling geeft. Veel van deze sculpturen zijn geplaatst op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de tijdloze schoonheid van het beeld.

Inclusief informatie over de kunstenaar

Elke aankoop van “Innocent” wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar, Ger van Tankeren, vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje kunstgeschiedenis.

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft verfijnd. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van huiselijke omgevingen tot professionele settings, de sculpturen van Ger van Tankeren voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte.

Perfect als relatiegeschenk

Door de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu voor een persoonlijke of zakelijke gelegenheid is, “Innocent” maakt altijd een onvergetelijke indruk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Voeg een vleugje kunst en elegantie toe aan uw leven met “Innocent” van Ger van Tankeren. Bezoek onze galerie, kunstuitleen, en lijstenmakerij in Amersfoort om dit prachtige kunstwerk zelf te bewonderen.