Innige Omhelzing

580,00

  • Techniek Massief brons
  • Afmeting 75 cm
Artikelnummer: MA00730BR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Innige omhelzing: een bijzonder kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Het kunstsculptuur “Innige omhelzing” van Ger van Tankeren is een meesterwerk van massief brons, bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevol geschenk voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Elk sculptuur van Ger van Tankeren, inclusief “Innige omhelzing”, is zorgvuldig vervaardigd uit massief brons. De marmeren sokkel biedt een stevige en stijlvolle basis, waardoor het kunstwerk een indrukwekkende uitstraling krijgt. Dankzij de hoogwaardige materialen en het vakmanschap is dit sculptuur een duurzaam en tijdloos stuk.

Unieke creaties van een autodidact kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een Nederlandse kunstenaar die zichzelf heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een groot vakmanschap. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren, zoals “Innige omhelzing”, zijn ideaal voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. De verschillende thema’s en prachtige ontwerpen maken deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Prijs op aanvraag

Vanwege de huidige prijsschommelingen met betrekking tot brons, is de prijs voor “Innige omhelzing” op aanvraag beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de beschikbaarheid te controleren.

Contacteer ons voor meer informatie

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en eisen.

Ger van Tankeren maakt prachtige beelden die de tand des tijds doorstaan. Zijn werk, inclusief “Innige omhelzing”, is een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.