Innige Omhelzing (klein)

165,00

  • Techniek Massief brons
  • Afmeting 32 cm
Artikelnummer: MA00731BR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Innige omhelzing (klein) – een sculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het bijzondere kunstsculptuur “Innige omhelzing (klein)” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is vervaardigd uit massief brons en geplaatst op een elegante marmeren sokkel. Een perfect cadeau voor elke kunstliefhebber!

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden gedurende zijn hele leven ontwikkeld door constant bezig te zijn met kunst. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail.

Vakmanschap en elegantie

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder “Innige omhelzing (klein)”, zijn elegant en rijk aan details. Ze spreken een breed publiek aan en zijn gemaakt van een tinlegering die vervolgens verbronsd is. Deze beelden passen perfect in zowel een huiselijke als een professionele omgeving. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Unieke details en hoogwaardige materialen

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het kunstwerk nog specialer maakt. De combinatie van massief brons en marmer zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie.

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.