In The Mood Classic (Trompet)

241,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 42 cm
Artikelnummer: MA00401SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In the Mood Classic (Trompet) – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur In the Mood Classic (Trompet) van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Unieke materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en gedetailleerde afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

cadeau

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het beeld niet alleen een prachtig stuk om zelf te bezitten, maar ook een cadeau voor speciale gelegenheden.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van hoog niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij door jarenlange praktijkervaring zijn vaardigheden ontwikkeld. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn elegante en gedetailleerde beelden die een breed publiek aanspreken.

Veelzijdige thema’s

De kunstwerken van Ger van Tankeren beslaan verschillende thema’s, waardoor ze zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving uitstekend tot hun recht komen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Laat u betoveren door het vakmanschap en de schoonheid van In the Mood Classic (Trompet) en voeg een kunstwerk toe aan uw collectie.

Neem voor grotere afnames of speciale verzoeken gerust contact met ons op.