In Stijgende Lijn

104,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00296SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In stijgende lijn – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur In stijgende lijn van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor iedere kunstliefhebber of als verfijnd relatiegeschenk.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens afgewerkt met een bronslaag. Veel van deze kunstwerken, waaronder In stijgende lijn, zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat zorgt voor een tijdloze en luxe uitstraling.

Bijzonderheden

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit voegt een persoonlijk tintje toe en maakt het kunstwerk nog specialer.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft verfijnd. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Van Tankeren’s werk varieert van groot tot klein en is geliefd bij een breed publiek dankzij de elegante details en verschillende thema’s die zowel in huiselijke als professionele omgevingen passen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer gewild als relatiegeschenk. Voor grotere afnames kunt u gerust contact met ons opnemen.

Laat u inspireren door de schoonheid en het vakmanschap van In stijgende lijn en voeg dit bijzondere kunstwerk toe aan uw collectie of geef het cadeau aan iemand die u dierbaar is.