In Overleg

74,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 20 cm
Artikelnummer: MA00353SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In overleg – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek en elegant kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “In Overleg” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke sculptuur is een schitterend voorbeeld van vakmanschap en creativiteit, en vormt een origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van zijn kunstwerken, waaronder “In Overleg”, zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van het beeld.

Bijzonder relatiegeschenk

Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen, zijn de beelden van Ger van Tankeren bijzonder geliefd als relatiegeschenk. Ze passen perfect in zowel huiselijke kringen als professionele omgevingen, en spreken een brede groep mensen aan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact van de bovenste plank. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar die zowel grote als kleine beelden creëert. Zijn werk kenmerkt zich door elegantie, oog voor detail en een breed scala aan thema’s.

Inclusief biografie en titelkaartje

Elk kunstwerk, inclusief “In Overleg”, wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een korte biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visuele verrijking, maar ook een waardevol verzamelobject.

Contact en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. We helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.

Voeg een uniek stuk kunst toe aan uw collectie met het prachtige sculptuur “In Overleg” van Ger van Tankeren, en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap dat dit kunstwerk uitstraalt.