In Motion

96,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00434SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In Motion – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “In Motion” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactisch kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een hoog niveau van vakmanschap. Van kleine tot grote sculpturen, zijn creaties zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Materiaal en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke afwerking. De sculpturen hebben uiteenlopende thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grote afnames

Heeft u interesse in grotere afnames van dit kunstwerk, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Voeg het indrukwekkende “In Motion” sculptuur van Ger van Tankeren toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap dat dit kunstwerk uitstraalt.