In Gesprek Met Elkaar

192,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
Artikelnummer: MA00515SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In gesprek met elkaar – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “In Gesprek Met Elkaar” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Het beeld is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en is geplaatst op een elegante marmeren sokkel, wat het een tijdloze uitstraling geeft.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die bekend staat om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zonder formele kunstopleiding heeft Ger zijn vaardigheden ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zijn werken zijn geliefd bij een breed publiek vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de veelzijdigheid van de thema’s.

Kenmerken van het sculptuur

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Sokkel: marmer
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Perfect voor elke gelegenheid

De beelden van Ger van Tankeren zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, maar ook zeer geschikt voor de professionele sfeer. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en indrukwekkende ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen.

Voeg “In Gesprek Met Elkaar” toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren.