In Gedachten

96,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00356SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In gedachten – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek en prachtig cadeau

Ontdek het schitterende kunstsculptuur “In Gedachten” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook een origineel cadeau dat elke kunstliefhebber zal waarderen.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en zijn vervolgens verbronsd. Veel van deze kunstwerken zijn elegant geplaatst op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun verfijnde uitstraling. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het geheel nog specialer maakt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf opgewerkt tot een gerespecteerde naam in de kunstwereld. Zijn beelden zijn een toonbeeld van vakmanschap, elegantie en oog voor detail. De diverse thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een zakelijke blijk van waardering, “In Gedachten” is een keuze die indruk maakt.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor bestellingen buiten Nederland of België, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Voeg dit prachtige kunstwerk toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid van “In Gedachten” in uw eigen omgeving.