In Blijde Verwachting

86,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00525SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In blijde verwachting – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het schitterende kunstsculptuur “In Blijde Verwachting” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een prachtig en origineel cadeau, perfect voor diverse gelegenheden. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje elegantie toevoegt.

Unieke kenmerken van “In Blijde Verwachting”

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het een persoonlijk en waardevol kunstwerk maakt. Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn leven lang kunst te maken, zonder formele kunstopleiding.

Vakmanschap en elegantie

De beelden van Ger van Tankeren stralen vakmanschap uit en zijn rijk aan details. Ze spreken een breed publiek aan en passen zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving. De tinlegering en het verbronsde afwerkingsproces zorgen voor een duurzame en esthetische uitstraling.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke geschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Maak uw kunstcollectie compleet met dit indrukwekkende kunstwerk en geniet van de tijdloze schoonheid die “In Blijde Verwachting” te bieden heeft.