In Beweging

229,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 31 cm
Artikelnummer: MA00690SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

In beweging – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

In Beweging is een schitterend kunstsculptuur gecreëerd door de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit bijzondere stuk is gemaakt van een tinlegering met een bronzen afwerking, waardoor het een tijdloze en elegante uitstraling heeft. Een groot deel van de sculpturen is bevestigd op een marmeren sokkel, wat zorgt voor een stabiele en stijlvolle basis.

Een en origineel cadeau

Dit kunstwerk is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw eigen interieur, maar ook een en origineel cadeau voor speciale gelegenheden. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het nog persoonlijker en betekenisvoller maakt.

Vakkundig vakmanschap

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, zowel groot als klein.

Elegantie en details

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn elegant en zitten vol met details, waardoor ze een breed publiek aanspreken. De beelden zijn geschikt voor zowel huiselijke kring als professionele omgevingen en zijn geliefd als relatiegeschenk vanwege hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen.

Perfect voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een cadeau voor een geliefde, een aanvulling op uw eigen kunstcollectie, of een stijlvol relatiegeschenk, In Beweging is een kunstwerk dat in elke omgeving tot zijn recht komt. Neem voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenk gerust contact met ons op.

Voeg een stukje vakmanschap en elegantie toe aan uw leven met dit prachtige kunstsculptuur van Ger van Tankeren.