Impress

88,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
Artikelnummer: MA00492SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Impress – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Prachtig en origineel cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Impress” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau, geschikt voor elke gelegenheid. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun exclusieve uitstraling.

Kwaliteit en vakmanschap

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. De elegantie en de gedetailleerde afwerking van zijn werken getuigen van groot vakmanschap.

Veelzijdige thema’s

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn verkrijgbaar in diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw kunstcollectie.

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, gerust contact met ons op.