Hug

83,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: MA00704SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Hug – Een prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Het kunstsculptuur “Hug” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren is een werkelijk schitterend en origineel cadeau. Dit beeldhouwwerk, gemaakt van een tinlegering met brons, straalt elegantie en vakmanschap uit. Veel van de sculpturen, waaronder “Hug”, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling.

Unieke kenmerken

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd, zonder formele kunstzinnige opleiding. Dit heeft geleid tot een unieke stijl die zowel groot als klein werk omvat. Zijn beelden zijn rijk aan details en spreken een breed publiek aan, waardoor ze geschikt zijn voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren, zoals “Hug”, zijn zeer geliefd als relatiegeschenk. De combinatie van prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen maakt deze kunstwerken aantrekkelijk. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra persoonlijke touch geeft.

Bestelinformatie

Voor bestellingen buiten Nederland of België, kunt u contact met ons opnemen. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor uw relatiegeschenken.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van “Hug” en voeg een stuk kunst toe aan uw collectie of geef het als een onvergetelijk cadeau.