Holding

202,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 45 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00556SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Holding: een kunstwerk van Ger van Tankeren

Ontdek het adembenemende kunstsculptuur “Holding” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk vormt een prachtig en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid. Gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking en bevestigd op een elegante marmeren sokkel, straalt dit beeldje vakmanschap en verfijning uit.

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Zonder formele kunstzinnige opleiding heeft hij zichzelf opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn werk kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreekt een breed publiek aan. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, gedetailleerd en geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Kenmerken van het kunstwerk

  • Gemaakt van tinlegering met bronzen afwerking
  • Bevestigd op een marmeren sokkel
  • Voorzien van een kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn zeer geliefd als relatiegeschenk dankzij hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale verzoeken.

Bestellen en levering

Bestellingen op dinsdag t/m vrijdag voor 12.00 uur worden in Nederland en België de volgende dag geleverd. Bestellingen op zaterdag worden dinsdag geleverd en bestellingen op zondag en maandag worden woensdag geleverd. Neem voor internationale bestellingen of meer informatie contact met ons op via onze contactpagina.

Voeg een stukje vakmanschap toe aan uw interieur of verras iemand met dit prachtige kunstwerk. “Holding” van Ger van Tankeren is meer dan een beeld; het is een tijdloos stuk kunst dat elke ruimte verrijkt.