Higher Goals

290,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 41 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00436SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Higher Goals – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Higher Goals van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau dat zeker indruk zal maken.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking. Veel van zijn werken, waaronder Higher Goals, zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

en gedetailleerd ontwerp

Elk beeld van Ger van Tankeren is een toonbeeld van vakmanschap. De beelden zijn elegant en vol met details, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. Of het nu gaat om een huiselijke omgeving of een professionele setting, de sculpturen passen perfect in elke ruimte.

relatiegeschenk

Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden onderscheiden zich door hun vakmanschap en oog voor detail.

Bezoek onze galerie in Amersfoort om Higher Goals en andere werken van Ger van Tankeren in het echt te bewonderen. Voor vragen of bestellingen buiten Nederland of België, kunt u contact met ons opnemen.