High Five

90,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 cm
Artikelnummer: MA00486SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

High Five – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Beschrijving van het kunstwerk

Het kunstsculptuur “High Five” van Ger van Tankeren is een schitterend en origineel cadeau dat elke kunstliefhebber zal waarderen. Dit beeld is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante uitstraling. Veel van deze sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje dat de titel en een biografie van de kunstenaar bevat. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje geschiedenis en achtergrondinformatie over de maker.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken, zonder formele kunstzinnige opleiding. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden, groot en klein, zijn elegant en spreken een breed publiek aan.

Toepassingen en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren hebben verschillende thema’s en zijn perfect voor zowel de huiselijke omgeving als de professionele sfeer. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Waarom kiezen voor “High Five”?

– ** en origineel cadeau**: Een kunstwerk dat zeker indruk maakt.
– **Hoogwaardige materialen**: Gemaakt van een tinlegering en verbronsd, vaak op een marmeren sokkel.
– **Inclusief kaartje**: Met titel en biografie van de kunstenaar.
– **Veelzijdige toepassing**: Geschikt voor zowel thuis als op kantoor.
– **Perfect als relatiegeschenk**: Elegante ontwerpen die een breed publiek aanspreken.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van “High Five” en voeg dit prachtige kunstsculptuur toe aan uw collectie of geef het als een onvergetelijk cadeau.