Hart Voor Elkaar

58,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 16 cm
Artikelnummer: MA00367SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Hart voor Elkaar – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek het schitterende kunstsculptuur “Hart voor Elkaar” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige beeld is een uniek en betekenisvol cadeau, ideaal voor diverse gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van zijn werken, inclusief “Hart voor Elkaar,” zijn bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactisch kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door continu met kunst bezig te zijn. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Ger’s werk spreekt een breed publiek aan en is geliefd zowel in huiselijke kring als in professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren, zoals “Hart voor Elkaar,” zijn niet alleen prachtige decoratieve stukken, maar ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Hun aantrekkelijke prijs en verfijnde ontwerpen maken ze tot een gewaardeerd cadeau voor allerlei gelegenheden.

Kenmerken van “Hart voor Elkaar”

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Sokkel: marmer
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.