Harmonie

90,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00476SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Harmonie – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Harmonie” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau dat elke ruimte kan verfraaien. De sculpturen zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel.

en gedetailleerd vakmanschap

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en oog voor detail. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd door constant kunst te creëren. Dit heeft hem tot een zeer gewaardeerde kunstenaar gemaakt, zowel voor grote als kleine beelden.

Elegantie en veelzijdigheid

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en rijk aan details, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. Ze passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn geliefd als relatiegeschenk vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en prachtige ontwerpen.

Perfect voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een cadeau, een artistieke toevoeging aan uw interieur, of een relatiegeschenk, het kunstsculptuur “Harmonie” voldoet aan al uw wensen. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op. We helpen u graag om de perfecte kunstwerken te vinden die aan uw behoeften voldoen.