Happiness (Twee Vrouwen)

76,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 22 cm
Artikelnummer: MA00498SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Happiness (Twee Vrouwen) – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Happiness (Twee Vrouwen)” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau voor elke gelegenheid. De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra dimensie toevoegt aan dit bijzondere kunstwerk.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zichzelf gepositioneerd als een zeer gewaardeerd kunstenaar met een indrukwekkend oeuvre van zowel grote als kleine beelden. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie, en een oog voor detail dat een breed publiek aanspreekt.

Kenmerken van het sculptuur

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering die vervolgens verbronsd wordt, wat zorgt voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking. De diverse thema’s van zijn beelden maken ze perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de combinatie van prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen, zijn deze sculpturen bijzonder geliefd als relatiegeschenk.

Perfect cadeau en relatiegeschenk

Of u nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde of een bijzonder relatiegeschenk voor een zakelijke partner, “Happiness (Twee Vrouwen)” is een uitstekende keuze. De combinatie van vakmanschap, elegantie en betaalbaarheid maakt dit kunstwerk tot een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames of specifieke wensen, zoals relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om aan uw specifieke behoeften te voldoen.