Gratiana

245,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 41 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00500BR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Gratiana – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant design

Gratiana is een prachtig kunstsculptuur gecreëerd door de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een perfect en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en worden vaak geplaatst op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje elegantie toevoegt.

Vakmanschap en details

Elk beeld van Ger van Tankeren straalt vakmanschap en aandacht voor detail uit. Deze kunstenaar, geboren in Maastricht in 1964, heeft zijn vaardigheden als autodidact ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreekt een breed publiek aan.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de verschillende thema’s en de hoogwaardige afwerking zijn deze beelden zeer geliefd als relatiegeschenk.

Exclusieve informatie

Bij elk kunstwerk ontvangt u een kaartje met de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar. Dit maakt Gratiana niet alleen een visueel aantrekkelijk object, maar ook een waardevol verzamelstuk met een verhaal.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.

Gratiana is een kunstwerk dat de essentie van Ger van Tankeren’s talent en vakmanschap belichaamt. Voeg dit unieke sculptuur toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid die het biedt.