Golfster

77,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00245SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Golfster – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Ontdek de schoonheid van “Golfster,” een prachtig kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke beeld is een origineel en verfijnd cadeau, perfect voor elke kunstliefhebber.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en hoogwaardige afwerking. Veel van zijn werken, waaronder “Golfster,” zijn bevestigd op een stijlvolle marmeren sokkel, wat een extra vleugje elegantie toevoegt.

cadeau met een verhaal

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt “Golfster” niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een betekenisvol en persoonlijk geschenk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht 1964) is een autodidactisch kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en groot vakmanschap.

Veelzijdig en geliefd

De beelden van Ger van Tankeren, zoals “Golfster,” zijn elegant en gedetailleerd, en spreken een breed publiek aan. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele ruimtes. Dankzij hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.