Golfer

56,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
Artikelnummer: MA00450SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Golfer – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek kunstwerk voor elke liefhebber

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Golfer” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een ware eyecatcher en een origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van het beeld. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het grote vakmanschap dat erin te herkennen is. De elegante beelden van Van Tankeren zitten vol details en spreken een breed publiek aan. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke kring als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. Of u nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een zakelijke partner of een speciaal geschenk voor een geliefde, het kunstsculptuur “Golfer” is een uitstekende keuze.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op.