Go For It

83,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 21 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00536SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Go For It – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Go For It van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfecte combinatie van vakmanschap en artistieke expressie, en vormt een schitterend en origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Materiaal en ontwerp

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze indrukwekkende sculpturen zijn bevestigd op een solide marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de stabiliteit en esthetiek van het kunstwerk.

en gedetailleerd

Ger van Tankeren staat bekend om zijn oog voor detail en zijn vermogen om emotie en beweging vast te leggen in zijn werk. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra persoonlijke touch geeft aan dit kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zijn beelden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van kleine tot grote sculpturen, zijn werk is geliefd in zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw eigen collectie, maar ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Dankzij de aantrekkelijke prijs en het verfijnde ontwerp zijn deze sculpturen een gewaardeerd cadeau voor elke kunstliefhebber.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.