Gezin Modern 1 Kind

70,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00618SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Gezin Modern 1 Kind – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek het betoverende kunstsculptuur “Gezin Modern 1 Kind” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook een perfect en cadeau voor diverse gelegenheden.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, die vervolgens wordt verbronsd. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat een extra dimensie van luxe en verfijning toevoegt.

Inclusief informatiekaart

Elk kunstsculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een informatieve aanvulling voor elke kunstliefhebber.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van hoog niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden creëert. Zijn werk kenmerkt zich door elegantie, oog voor detail en een brede aantrekkingskracht.

Veelzijdig en geliefd

De beelden van Ger van Tankeren zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn deze kunstwerken zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voeg een vleugje kunst en verfijning toe aan uw interieur of verras iemand met het unieke kunstsculptuur “Gezin Modern 1 Kind” van Ger van Tankeren.